Midotech

Wanneer u vocht heeft in uw woning, dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Midotech is de specialist op het gebied van vochtbestrijding in regio West-Vlaanderen.

Vochtbestrijding

Om het vocht in uw huis grondig te kunnen bestrijden, komen wij graag bij u langs om kosteloos een vakkundige diagnose te stellen. Na het in kaart brengen van de vochtproblemen, maken wij samen met u een vrijblijvende offerte op. Onze prioriteit is een optimale samenwerking, daarom voeren wij alle werkzaamheden zelf uit. Vul ons contactformulier in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op.

Ervaring & expertise

Wij voeren alle werkzaamheden zelf uit. Met ruim 23 jaar ervaring op het gebied van vochtbestrijding kunt u ervan op aan dat dit zorgvuldig en netjes gebeurt.

Stipte afspraken

Als de diagnose is gesteld, ontvangt u dezelfde dag nog een duidelijke, uitgebreide en vrijblijvende offerte. Gezamenlijk stellen we de begin- en einddatum vast en nemen we alle stappen van de planning door. Bij ons komt u bovendien niet voor onaangename verrassingen te staan. De nota die u betaalt, is gelijk aan de vooraf vastgestelde offerteprijs.

Materialen van topkwaliteit

Voor het vochtvrij maken van uw woning werken wij ten slotte uitsluitend met materialen die goedgekeurd zijn door het Wetenschappelijk Technisch Centrum voor de Bouwnijverheid (WTCB). Hierdoor bent u altijd zeker van een kwalitatieve uitvoering van de werken.

Nadelen van vochtproblemen

Veel problemen die door vocht ontstaan, kunt u zelf herkennen. Door een hoge luchtvochtigheid heeft u kans op schimmelvorming, zilvervisjes, mossen, zwammen en ongedierte. Er zijn echter talloze andere nadelen van vochtproblemen die niet zomaar te negeren vallen.

Vocht is bijvoorbeeld niet alleen slecht voor uw woning, maar ook voor uw gezondheid. Vocht kan het lichaam schaden. Door vocht kunnen allergie├źn, reuma en astma toenemen. Daarnaast zorgt vocht in huis voor hogere stookkosten en neemt de waarde van uw woning gevoelig af. Afbladerende verf en neervallend behangpapier oogt per slot van rekening niet fraai. Negeert u de vochtproblemen? Dan kunnen de kosten hoog oplopen. Neem tekenen van vocht dan ook serieus en bespaar uzelf een hoop narigheid.

Vocht in uw woning kunt u als volgt herkennen:

  • Pleister- of verflagen die afbladeren of verkruimelen.
  • Zoutuitbloei├»ng op de muren.
  • Losse of gebroken plinten.
  • Loslatend behang en vochtplekken op de muur.
  • Schimmels of zwammen.
  • Een muffe geur.
  • Schimmel op kledij, lederwaren, meubels (achter- en/of onderkant).
  • Ongedierte zoals zilvervisjes of stofluizen.

Maak een afspraak

Maak gebruik van de diensten van Midotech. Stel ons al uw vragen en wij zullen ze beantwoorden.